Franchise

Onze missie = P O M M S ’

P assie maakt het leven leuk en levert positieve energie op. Niet alleen voor jezelf maar met een glimlach verover je ook de harten van de gasten.

O ndernemerskwaliteiten zijn onontbeerlijk om de gestelde doelen te behalen. Elke dag ervoor gaan en nieuwe manieren bedenken en implementeren om het maximale te bereiken. Dat is de spirit die past bij Pomms’.

M ilieubewust zijn is onlosmakelijk verbonden met Pomms’. Respect hebben voor mens en natuur is één van onze kernwaarden.

M aatschappelijk bewust. Pomms’ probeert de wereld een stukje leuker te maken voor iedereen.

S uperieure kwaliteit, daar werkt Pomms’ elke dag aan. De ultieme manier om je te onderscheiden en een glimlach op het gezicht van de gasten te toveren. Want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait…een tevreden gast die niet kan wachten om weer terug te komen bij een filiaal van Pomms’.

(De apostrof) hoort ook bij de naam Pomms’. Waarom? Gewoon omdat het anders is. Want dat zijn we graag bij Pomms’…net even anders en een tikkeltje eigenwijs.

Pomms’ is continu op zoek naar enthousiaste franchisenemers.

Spreekt onze missie je aan en wil je meer informatie over franchisenemer worden bij Pomms’? Vraag onze franchisebrochure aan.

Pomms' franchise